Collectie

De sieraden uit de collectie zijn natuurlijk te koop, maar kunnen ook worden gezien als aansporing om een nieuw sieraad te creëren. U als klant, kunt zelf ideeën aandragen, die vervolgens door Rob tot een fraai sieraad worden uitgewerkt. Op deze wijze blijft uw sieraad altijd exclusief.

Ieder sieraad kan in goud of zilver worden uitgevoerd.

Ringen
Ringen van zilver of goud, vriendschaps-, verlovings- of trouwringen, eventueel voorzien van edelstenen en/of inscriptie.

Halssieraden
Kettingen van goud en zilver voor dames en heren. Tijdloze sieraden met of zonder hanger.
Ontwerp uw eigen exemplaar en Rob maakt het voor u!

Oorbellen
Zelf ontworpen oorbellen door een edelsmid laten maken geeft altijd iets speciaals. In het atelier van Rob van der Ham is dit mogelijk en het is bovendien ook nog eens betaalbaar. Een bijpassende ketting of ring maakt het geheel tot een unieke set.

Het realiseren van een door u ontworpen sieraad is een creatief en spannend proces. Allereerst bespreekt Rob met u wat uw ideeën en wensen zijn. Vervolgens geeft hij dit vorm door een schets te maken. Samen met u wordt vervolgens bekeken of het idee praktisch uitvoerbaar is.

In opdracht van bedrijven maakt Rob mooie en unieke relatiegeschenken, of maakt hij sieraden in beperkte oplage voor speciale gelegenheden zoals bijv. jubiliea.